Circuit Maramures – Bucovina 27 august-01 septembrie 2019

Circuit Maramures – Bucovina

Perioada: 27 august – 01 septembrie 2019 

Ziua I Bucuresti–Brasov–Sighisoara(pauza 1, 5 ore) – Bistrita – Poienile Izei

Se viziteaza:Cetatea Medievala Sighisoara, singura cetate din estul Europei locuita in permanenta din perioada medievala,  Muzeul Tarancii Maramuresene, muzeu specific artei traditionale maramuresene.

Ziua II Poienile Izei – Barsana – Sighetul Marmatiei – Sapanta -Poienile Izei

Se viziteaza: Cimitirul vesel Sapanta, amenajat incepand cu anul 1935 de catre mesterul Ioan Stan Patras,  Biserica din lemn Budesti(UNESCO), unde este expusa camasa celebrului haiduc din Maramures Pintea Viteazul Manastirea Barsana, reconstruita incepand cu anul 1993, este socotita cea mai frumoasa manastire din Maramures, Biserica din lemn Poienile Izei(UNESCO), atestata documentar din anul 1604 cu hramul Cuvioasa Parascheva.

Ziua III Poienile Izei – Viseul de Sus – Borsa – Poienile Izei

Se viziteaza: Plimbare cu mocanita – Valea Vaserului, 21,6 km pana la statia Paltinu,  drumetie in muntii Rotnei – Cascada Cailor(~1,5h) (Muntii Rodnei, se urca cu telescaunul), cu cea mai mare cadere de apa 90m, alt 1300m .

Seara surpriza

Ziua IV Poienile Izei – Bistrita – Vatra Dornei – Campulung Moldovenesc – Gura Humorului

Se viziteaza: Casa Memoriala George Cosbuc, Casa Memoriala Liviu Revreanu, reconstituită pe locul casei parintesti a scriitorului, din Prislop,azi localitatea Liviu Rebreanu , Centrul Istoric Bistrita, Pasul Tihuta, asigura legatura intre Depresiunea Dornelor și Depresiunea colinara a Transilvaniei

Ziua V Gura Humorului – Moldovita – Sucevita – Marginea – Gura Humorului

Se viziteaza: Manastirea Moldovita (UNESCO), ctitorita de Petru Rares in 1532,  Manastirea Sucevita (UNESCO), ctitorita de fratii Eremia, Simion si Gheorghe Movila in anul 1581, Centrul de ceramica Marginea,Manastirea Putna, inaltata de Stefan cel Mare in anul 1469 , Muzeul oului  Vama

Ziua VI Gura Humorului –Falticeni–Tg Neamt–Roman–Bacau–Urziceni–Bucuresti

Se viziteaza: Manastirea Voronet (UNESCO) , construita de Stefan cel Mare in anul 1488,  Manastirea Humor (UNESCO), construita in 1530 ,de catre logofat Toader Bubuiog.

Pret/persoana: 1100 lei

Servicii inculse:

 • transport autocar ***;
 • cazare cinci nopti pensiune**/***;
 • demipensiune;
 • ghid calificat.

Nu sunt incluse:  intrarile la obiectivele turistice, plimbarea cu mocanita, bilete telescaun Cascada Cailor.

 Nota:

 • copiii pana la 5 ani beneficiaza de servicii gratuite de cazare, cazati impreuna cu 2 parinti, fara mese incluse, platesc transport;
 • copiii cu varste intre 5 -12 ani, cazati impreuna cu 2 parinti, achita 50% din pret pachet,nu se asigura pat suplimentar;
 • copiii peste 12 ani achita pret intreg.

Inscrierea se face achitand un avans de 50% .Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 5 zile inaintea plecarii.Grup minim: 30 persoane.

Circuit Maramures – Bucovina

manastirea voronet

CIRCUIT MARAMURES BUCOVINA

CIRCUIT MARAMURES BUCOVINA

CIRCUIT MARAMURES BUCOVINA

CIRCUIT MARAMURES BUCOVINA

Circuit Bucovina – Maramures – Apuseni

4 comments

Maria
august 1, 2019
O echipa de profesionisti , firma serioasa. Am fost in Maramures cu aceasta firma. Am fost foarte incantata si multumita de serviciile oferite. Totul la superlativ. Incerc sa merg in Moldova desi e un pic mai complicat cu plecarea, caci sunt departe de Bucuresti. Se plateste totul pe internet , se retine locul in autocar nu trebuie sa mergeti la Bucuresti.
Răspunde
  scortravel
  august 1, 2019
  Multumim!
  Răspunde
Lucia Olaru
august 1, 2019
Buna ziua. As vrea sa stiu daca mai aveti locuri la circuitul Maramures-Bucovina din iunie si cat costa un loc in regim single. Multumesc.
Răspunde
Vibrators
august 1, 2019
Croaziera de vis in Delta Dunarii ,Oportunitatea de a calatori cu Scorilo Travel Vacante in aceasta parte a tarii este o experienta de neuitat asa usor
Răspunde

Lasă un răspuns

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*